Bitmetric Solutions – Data is our DNA

Door Selena Sercan

Bitmetric specialiseert zich in Data en Analytics. Met een team van ervaren consultants biedt het bedrijf oplossingen om organisaties te helpen hun data te verzamelen, analyseren en benutten voor betere beslissingen.

Barry Harmsen, eigenaar – oprichter
Ik ben Barry Harmsen, getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben opgegroeid in Aalsmeer en sinds 2018 woon ik er weer. Bitmetric bestaat inmiddels ruim tien jaar. Toen ik in 2020 een mooie locatie aan de Zwarteweg zag, besloten we ons daar te vestigen.

Bitmetric
Bitmetric is gespecialiseerd in Data en Analytics. Veel bedrijven en organisaties beschikken over data en informatie die verspreid is over verschillende bronnen, zoals systemen, Excel-bestanden, websites of externe data. Wij zorgen ervoor dat al deze data wordt samengebracht in één overzichtelijke omgeving. In deze omgeving kunnen eenvoudig analyses worden uitgevoerd, dashboards en rapportages worden gemaakt, en alarmeringen worden ingesteld. Dit helpt onze klanten om betere beslissingen te nemen op basis van hun data. Tegenwoordig maken we hierbij ook gebruik van Machine Learning en AI.

Onze consultants hebben brede kennis en ervaring en kunnen bij ieder datavraagstuk helpen. Dit maakt dat onze klantenkring zeer gevarieerd is, van logistieke dienstverleners tot mediabedrijven, van banken en verzekeraars tot e-commerce organisaties en van detailhandel tot modebedrijven. Wij zorgen dat jouw investering in data maximaal rendeert.

Onderscheidend vermogen
Ons onderscheidend vermogen zit in vier aspecten: 

– Klantgerichtheid: We houden altijd het belang van de klant voor ogen.

– Expertise: We blijven ons team constant trainen en opleiden, en staan binnen onze niche als experts te boek.

– Vindingrijkheid: Voor elke uitdaging vinden we een passende oplossing. 

–  Authenticiteit: Betrouwbaarheid en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. We communiceren op een duidelijke manier met onze klanten. We zijn een vertrouwde adviseur voor hen; ze weten dat ze hun vraagstukken aan ons kunnen overlaten, zodat wij die voor hen oplossen. Hierdoor blijven klanten vaak jarenlang bij ons.

Trots
“Ik ben trots op ons team. Ze kunnen en doen wat nodig is. En natuurlijk ben ik ook trots op onze mooie klanten en de interessante projecten die hieruit voortkomen. Dit leidt tot mooie resultaten waar onze klanten echt iets aan hebben.”

Uitdagingen
“Er is momenteel voldoende werk, maar het kan soms een uitdaging zijn om geschikte collega’s te vinden. We kunnen nog veel leuke collega’s gebruiken om de groei van het bedrijf verder te stimuleren.”

Toekomstplannen
Onze toekomstplannen zijn gericht op verdere groei en het binnenhalen van meer klanten. De wereld verandert, en data wordt steeds belangrijker. Wij willen onze klanten helpen betere beslissingen te nemen op basis van data. Door verder te groeien kunnen we steeds mooiere projecten aannemen.”

Motto
“Data is our DNA” is het motto van Bitmetric. Data zit in alles wat we doen en we passen het overal toe. We zijn data gedreven en proberen alles te onderbouwen met feiten. Digitalisering is een feit, en iedereen moet op het juiste moment over de juiste informatie kunnen beschikken.

Lidmaatschap Businessclub Aalsmeer
“Ik ben opgegroeid in Aalsmeer, heb mijn bedrijf hier gevestigd en enkele collega’s komen ook uit Aalsmeer. Aalsmeer is een prachtige ondernemingsgemeente met diverse bedrijven. Ik wilde een lokale focus creëren door eerst te kijken naar wat er in onze eigen achtertuin gebeurt voordat we internationaal verder gaan. Lokaal zakendoen, een lokaal netwerk opbouwen en bewustwording creëren, vind ik erg belangrijk. Vandaar ons lidmaatschap bij de businessclub.”

Bitmetric
E-mail: barry@bitmetric.nl
W: https://www.bitmetric.nl/
Zwarteweg 88, 1431 VM Aalsmeer
023-2302062


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid