Eurocars Aalsmeer – Met onze expertise altijd een gepaste oplossing!

Onderscheidend, werkwijze en diensten

Aan het woord, Jos van Diemen. Wij zijn een universeel garagebedrijf gespecialiseerd is in alle type auto’s,

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage? Een servicegericht bedrijf met expertise in alle type auto’s en voertuigen, dat snel en vakkundig te werk gaat? Met monteurs die ontzorgen en er alles aan doen om u veilig te laten rijden? Eerlijke prijzen en een transparante werkwijze? Dan bent u bij Eurocars Aalsmeer aan het juiste adres.

Wij maken het verschil en zorgden dat u veilig de weg op gaat.

Eurocars Aalsmeer biedt u gemak en zekerheid. Onze werkwijze kenmerkt zich door transparantie en een open communicatie. Of het nu gaat om een snelle reparatie, onderhoud, periodieke APK keuring, bandenwissel of airco service, wij vinden altijd een passende oplossing voor u.  K

Alles wat uw auto nodig heeft, vindt u onder één dak bij Eurocars Aalsmeer. Naast onderhoud ontzorgen wij u met ‘haal en breng service’ en ‘vervangend’ vervoer.

We werken met een vaste crew aan geschoold personeel en hebben o.a. de juiste apparatuur voor om diagnose te stellen op alle soorten voertuiten.

Aanbod occasions

Ook voor occasions bent u bij Eurocars Aalsmeer aan het juiste adres. We hebben steeds een wisselend aanbod, en diverse merken voor bijna elke wens en prijs een mooie occasion. Mocht u een specifiek model/ merk op het oog hebben bestaat de mogelijkheid om een zoekopdracht in te dienen. Wij gaan dan binnen ons uitgebreide netwerk voor u op zoek!

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Wij zijn lid geworden van de Businessclub van FC Aalsmeer om meer verbinding te krijgen met de ondernemers in Aalsmeer en omstreken. De periodieke Meer voor ondernemers avonden lenen zich hier bij uitstek voor. Daarnaast juichen wij het maatschappelijke initiatief van de BusinessClub met www.werkeninaalsmeer.nl  van harte toe.

Aalsmeerderweg 253a

1432CN Aalsmeer

Telefoon: 0297 340 048

Mail: info@eurocarsaalsmeer.nl

www.eurocarsaalsmeer.nl

www.facebook.com/eurocarsaalsmeer


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid