Kaatee Transport – Gespecialiseerd in groupagediensten naar Duitsland

Pascal Kaatee;

We zijn gevestigd op de rand van Amstelveen – Uithoorn en bestaan sinds 1962. In dat jaar zijn we met één vrachtauto voor meubel transport begonnen. Al vrij snel zijn we in de branche van de sierteelt terecht gekomen, waar we ons op gespecialiseerd hebben. Dit heeft mede te maken met de gunstige ligging van ons bedrijf, één afrit verwijderd van de bloemenveiling Aalsmeer. Tot een aantal jaar geleden reden wij door geheel Europa. De laatste jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in groupagevervoer van bloemen en planten naar Duitsland en Zwitserland.

Onderscheidend

Omdat wij hoofdzakelijk groupage* vervoer rijden kunnen wij flexibel met volumes die op het laatste wijzigen om gaan.  Groupage transport, beker bekend als groupagevervoer en deelzendingen, is het samenvoegen van verschillende kleine zendingen van verschillende afzenders tot één grotere landing. Dit is efficiënter, beter voor de klant omdat de kosten gedeeld worden, maar is ook beter voor het milieu. Uiteraard hoort transport van complete ladingen naar overige bestemmingen uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij stemmen onze activiteiten af op de vraag van de klant                Ons wagenpark bestaat inmiddels uit 30 eenheden welke geschikt zijn voor geconditioneerd vervoer en luchtvracht. Het onderhoud van ons wagenpark wordt gedaan op onze thuisbasis waar wij de beschikking hebben over een moderne werkplaats in eigen beheer.

Het wagenpark bestaat voor een groot deel uit motorwagens die zowel geschikt zijn om als combi te worden ingezet als ook om met een dolly en oplegger als LZV* te worden ingezet. Hiermee kunnen we enerzijds flexibel met het volume omgaan en kunnen we anderzijds door om te koppelen en over te laden de levertijden bespoedigen. Alle voertuigen zijn uitgerust met koel/ verwarming installaties en hydraulische laadkleppen.

* LZV is een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie ook wel Ecocombi genoemd is een vrachtwagen die meer vracht kan en mag vervoeren dan een gewone vrachtautocombinatie.

Voor de verhuur hebben wij koelopleggers met laadklep beschikbaar.

Arbo, veiligheid en Track & Trace.

Voor het comfort van de chauffeur hebben we gekozen voor het uitgebreidste optie pakket waaronder koelkast/magnetron en stand-airco en zijn onze voertuigen hiervoor dan ook uitgerust met dubbele sets accu’s om dit alles ook goed werkend te houden.                                                                                 Al onze wagens zijn voorzien van track & trace apparatuur. Hiermee kunnen wij op elk moment de positie van de wagens bepalen en de klant nauwkeurig informeren waar hun goederen zich bevinden en wanneer deze op de plaats van bestemming kunnen zijn. Tevens houden we via deze apparatuur contact met onze chauffeurs via berichtenverkeer. Zo kunnen we de wensen van de klant op elk moment aan onze chauffeurs doorgeven.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Wij zijn met name lid geworden in verband met het maatschappelijke initiatief van de Businessclub www.werkeninaalsmeer.nl wat ons mogelijkheden biedt in de zoektocht naar gemotiveerde medewerkers voor diverse functies die wij permanent hebben  www.vacatures.kaateetransport.nl

Kaatee Transport BV

Zijdelweg 23, 1187 ZM Amstelveen

Telefoon: 0297- 329 706

www.kaateetransport.nl

www.facebook.com/KaateeTransportbv/?locale=nl_NL


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid