Brasserie legends – The Best Experience

Brasserie Legends staat voor puur en eerlijk eten, mooie drangen en gezelligheid. Hier komt het beste van het Bourgondische leven samen, op uw bord en in uw glas!

Legends is gevestigd in (het voormalige pand van eetcafé de Zwarte Ruiter aan de Dorpsstraat in Aalsmeer). Onze filosofie bij de oprichting is geweest: “We hebben allemaal een favoriet”. Van legendarische personen en gebeurtenissen tot legendarische gerechten en dranken. Met dat in het achterhoofd openden wij medio 2023 onze deuren.

Wij willen met heerlijke gerechten, warme inrichting en een breed scala aan mooie wijnen en cocktails een thuis creëren. Een thuis, waar je urenlang kan borrelen en tafelen met vrienden en familie. Maar Legends is meer dan een restaurant. Of je nu alleen wat wil drinken of iets te vieren hebt, wij zorgen altijd voor een legendarische ambiance.

Voor zakelijke klanten & exclusieve huur van Brasserie Legends
Voor zakelijke lunches en diner is het mogelijk om a la carte bij ons te bestellen tot 10 personen. Vanaf 8 personen bieden wij ook een verkleinde kaart. Deze bevat een selectie van de meest populaire gerechten van de reguliere menukaart. Daarnaast bieden wij ook een aantal zakelijke arrangementen aan. Deze aantrekkelijke arrangementen zijn inclusief een vooraf -in overleg met u- samengesteld menu, drankjes en eventueel zaalruimte. 

Brasserie Legends is overigens een unieke en ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst, dit mede gezien de uitstekende centrale en goed bereikbare ligging. Onze Brasserie is tevens voor grote groepen of een feest geschikt en afhankelijk van de dag van de week waarop de bijeenkomst is, geldt hiervoor een minimaal te besteden bedrag.

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Lokale betrokkenheid is voor ons belangrijk. Door het lidmaatschap bij de Business Club van FC Aalsmeer hopen wij deze lokale verbondenheid met de ondernemers van Aalsmeer en omstreken te versterken.

Op donderdag 9 januari 2025 kunt u trouwens uitgebreid kennis maken met onze mooie ambiance. Op die datum is de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Businessclub bij ons op de zaak, waarbij wij de gehele catering en een champagne proeverij zullen verzorgen!

Brasserie Legends (7 dagen per week geopend)

Dorpsstraat 93

1431 CB Aalsmeer

Tel: 0297-222177

www.brasserie-legends.com

www.facebook.com/BrasserieLegends

www.instagram.com/brasserielegends


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid