SpaTec BV – Voor al uw installaties

Door Hennie Wooninck

Bij SpaTec BV zijn wij gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder gecertificeerde data-glasvezelinstallaties, Rack en Stack oplossingen en electrotechnische installaties. Onze ervaren monteurs leggen kabels, lassen en spicen glasvezel, doen de afmontage van koper-data bekabeling en meten verbinding om ervoor te zorgen dat uw netwerk optimaal functioneert. Ook bieden wij advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van data glasvezel bekabeling en rangeermogelijkheden, zodat uw installatie er netjes en overzichtelijk uitziet.

Roy Spaargaren, directeur – eigenaar

Roy Spaargaren is zowel directeur als eigenaar van SpaTec BV. Hij is woonachtig in Aalsmeer en is 40 jaar jong. 10 jaar geleden in 2014 is hij begonnen met SpaTec BV. Zijn vader was al reeds werkzaam in de branche en op deze manier is ook Roy in deze business terechtgekomen.

Waarom SpaTec?

De concurrentie is hevig in deze branche. SpaTec onderscheidt zich vooral op het gebied van deskundigheid, specialisatie en voor de klant op maat gemaakte diensten. Kwaliteit leveren op betrouwbare wijze door middel van netjes werken en doede communicatie zijn kernwaarden die bij SpaTec hoog in het vaandel staan. Ook in het aftersales traject kan de klant altijd op advies en ondersteuning rekenen.

Uitdagingen binnen de branche

Door onze installaties te voorzien van hoogwaardige materialen en technieken kan de klant erop rekenen dat er duurzame resultaten geleverd worden. Snel handelen, goed communiceren en vooral leveren zijn belangrijke aspecten waarmee SpaTec de toekomst tegemoet gaat in deze snel veranderende wereld. Bij Spa-Tec staan professionaliteit, kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Waarom lid van de businessclub FC Aalsmeer

Roy heeft zelf jarenlang gevoetbald in Aalsmeer en is zo altijd verbonden gebleven met de voetbalclub. Tevens heeft hij het oude scorebord van VVA Aalsmeer gerepareerd en verplaatst neer de velden van het nieuwe FC Aalsmeer. Ook later toen het oude scorebord werd vervangen voor een nieuw exemplaar heeft Roy zijn bijdrage geleverd. Roy vindt het leuk om op deze manier betrokken te blijven en een bijdrage te leveren aan de jeugd in Aalsmeer bij wat hij noemt “zo’n mooie voetbalclub”.

Bedrijfsslogan

SpaTec BV staat voor kwalitatieve installaties voor zowel elektra als data-glasvezel netwerken.

SpaTec BV
Zuid-Afrikaweg 5N
1432 DA Aalsmeer
0297- 29 76 72

info@spa-tec.nl

www.spa-tec.nl/over-ons

www.facebook.com/p/SpaTec-BV-100063185533506/?_rdr


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid