Roskam verhuur BV – Wij staan altijd voor u klaar, ook online

Ontstaansgeschiedenis

De gebroeders Roskam zijn in 1925 begonnen als winkel in verf, olie en scheepsbenodigdheden (tagrijn) aan de Brouwersgracht in Amsterdam. In een klein stalen parlevinkertje leverden de broers Nico en Roel Roskam de benodigde kabels, touwen en brandstof aan de binnenvaart.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam de Amsterdamse woningbouw in een stroomversnelling. De binnenvaart verdween steeds meer uit het centrum van de stad. Hiermee verlegde Roskam ook het zwaartepunt van scheeps- naar aannemersmaterieel. Bijna een halve eeuw later, in 1971, verhuisde Roskam naar de Papaverweg 18b in Amsterdam-Noord (Buiksloterham).

Toen ook deze locatie te klein werd, schoof Roskam een halve kilometer op naar de Papaverweg 38. Sinds mei 2017 bevindt de vestiging zich op de Toetsenbordweg 57 in Amsterdam Noord. Dit is de hoofdlocatie van Roskam met het kantoor. Hier bevinden zich ook de winkel en het magazijn. Roskam heeft drie andere vestigingen in Rozenburg (bij Schiphol), Mijdrecht en Hilversum. Op 1 juni 2025 bestaat Roskam officieel 100 jaar, een dikke eeuw dus en daarmee is Roskam misschien wel het oudste verhuurbedrijf van Amsterdam!

Onderscheidend

Bijna 100 jaar is Roskam een begrip in Amsterdam en omstreken. Niet alleen levert Roskam het beste materieel, maar ook voor uitstekende service en professioneel advies kunt u bij ons terecht.

Roskam is gespecialiseerd in:

  • grondbouw
  • wegenbouw
  • waterbouw
  • sanering
  • sloop
  • groenvoorziening

Dienstverlenend, vakkundig en een betrouwbare partner

Het kopen of huren van een product is één, het gebruik daarvan is iets anders. Daarom vinden wij goede service net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Bij Roskam kunt u altijd rekenen op deskundig advies en hulp. Vaak moet u voorbereidingen treffen of rekening houden met externe factoren. Roskam heeft de ervaring en kennis in huis om u hierbij te begeleiden. Zo helpen onze deskundige medewerkers uw idee of project tot een succes te maken.

Transport. 

Naast service in de winkel biedt Roskam ook service tot aan de deur. Wij vervoeren uw bestellingen door heel Nederland waarbij onze chauffeurs u altijd van deskundig advies kunnen voorzien.
Bel Roskam met uw vraag of opmerking. We zijn u graag van dienst.

Technische Dienst 

Onze eigen technische dienst ziet erop toe dat elk artikel dat de deur uit gaat, eerst grondig gecontroleerd en getest is. Verder repareert en keurt zij uw materieel volgens de voorschriften van NEN 3140 en VCA. Mocht er een keer een storing aan gehuurd materieel optreden, dan lossen onze gekwalificeerde monteurs het probleem zo spoedig mogelijk voor u op. Prettig om te weten!

Lidmaatschap Businessclub FC Aalsmeer

Contact persoon voor de Businessclub is Winfried Duikersloot   in rol van Operationeel Directeur op de locatie Amsterdam Noord.

Wij zijn lid geworden van de Businessclub op het grote en diverse ledenbestand en voor het opdoen van netwerk contacten. Daarnaast kan het maatschappelijke initiatief van de Businessclub met www.werkeninaalsmeer.nl  voor ons een mooi instrument zijn in de zoektocht naar nieuwe medewerkers.

www.roskambv.nl

www.linkedin.com/company/roskambv


Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.


DELEN

Lees ook:

Word ook lid